post-image

TRAM participa, per segon any consecutiu, en el festival 48H Open House BCN amb l’obertura de les cotxeres de la xarxa Trambaix el proper cap de setmana, dies 26 i 27 d’octubre. L’activitat que ofereix TRAM consisteix en una visita guiada a les infraestructures situades a Sant Joan Despí, a l’avinguda de Barcelona, s/n (cantonada rambla de Josep M. Jujol).

Durant l’activitat, organitzada expressament per al festival 48H Open House BCN, es visitaran les cotxeres, que disposen d’una zona de manteniment, reparació i neteja dels tramvies; el Centre de control on es fa el seguiment de les operacions per garantir la qualitat i seguretat del servei; i un tramvia. L’any passat, més de 400 persones, 145 el torn de dissabte i 276 diumenge, van poder fer aquest mateix tour acompanyades per quatre voluntaris per torn de l’organització.

La millor manera d’arribar-hi és amb la línia T2 del Tramvia fins a l’estació Bon viatge. L’horari de les visites a la infraestructura de TRAM és de 17 a 20 hores el dissabte 26 d’octubre i d’11.30 a 14 i de 17 a 20 hores, pel diumenge 27 d’octubre. A Sant Joan Despí, amb motiu del festival 48H Open House BCN, també es poden visitar els edificis emblemàtics de la Torre de la Creu, el Restaurant Follia, Can Negre i Can Tous.

El 48H Open House BCN és un festival d'arquitectura, que durant un cap de setmana aconsegueix obrir les portes de més de 150 edificis de Barcelona i les ciutats més properes. El projecte, impulsat per l’associació que porta el mateix nom, és recolza en els pilars de voluntariat, patrocini i participació. L’objectiu és fer visible l'arquitectura com una de les manifestacions culturals més importants a les ciutats.