post-image

TRAM participarà a l’Expoelectric, l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics del sud d’Europa, que tindrà lloc al passeig de Lluís Companys de Barcelona el cap de setmana del 2 i 3 de novembre. TRAM hi serà present amb un estand propi per explicar la infraestructura i el funcionament del Tramvia de Barcelona amb una sèrie d’activitats pensades per a tots els públics.

Amb l’activitat “El memory de TRAM”, els més petits es podran divertir aprenent les parts del tramvia. Amb el concurs “Què saps de TRAM?” -que s’anirà repetint durant el dia- les persones participants a través dels seus dispositius mòbils hauran de respondre una sèrie de preguntes relacionades principalment amb els aspectes d’energia i del tramvia. En aquest concurs, tots els participants rebran una bossa de TRAM i les persones guanyadores tindran un regal més especial. A més, totes les persones que visitin l’estand de TRAM podran recollir retallables de l’estructura d’un tramvia per muntar, dedicat als més petits.

La mostra més important de vehicles elèctrics

Amb Expoelectric, l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics del sud d’Europa, Barcelona es situa com la capital europea de la mobilitat elèctrica. Un esdeveniment que, durant el proper cap de setmana, aproparà un any més el vehicle de zero emissions i les últimes tecnologies d’estalvi energètic a la ciutadania amb activitats lúdiques i divulgatives, totalment gratuïtes i per a tots els públics.

Expoelectric és una iniciativa organitzada per la Generalitat de Catalunya a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.