post-image

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, TRAM, i els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern signen un conveni de col·laboració per seguir impulsant ‘La Ruta del TRAM’.

L’activitat, ja consolidada en el territori, descobreix visites a indrets rellevants, edificis emblemàtics i mostra l’oferta gastronòmica a l’entorn del tramvia a la zona del Baix Llobregat. ‘La Ruta del TRAM’ ofereix, a més, descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

A l’acte de signatura de l’acord, que ha tingut lloc als Museus d’Esplugues de Llobregat, han participat la presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Eva Maria Martínez Morales; l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz; l’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz; el Tinent d’alcalde d’Economia i Administració de l’Ajuntament de Cornellà, Sergio Fernández Mesa; l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà; el President de l'Àrea de Serveis a la Persona, Cultura, Promoció Associativa i Turisme de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, Àlex Medrano; i el president de TRAM, Felip Puig.

Els atractius del Baix Llobregat i ‘La Ruta del TRAM’

‘La Ruta del TRAM’ ofereix un gran número d’ofertes culturals, com ara: la proposta per descobrir l’obra modernista de Jujol, a Sant Joan Despí; l’antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta”, a Esplugues de Llobregat; el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques, a Cornellà de Llobregat; l’edifici Walden i el refugi antiaeri, a Sant Just Desvern, i el Palau Falguera a Sant Feliu de Llobregat. A més, els Parcs amb activitats per gaudir en família, els mercats de pagès, i una variada oferta gastronòmica, completen les recomanacions per gaudir d'aquesta ruta a un Salt de Barcelona.

Aquest any, a més, el llistat de restaurants que s’acullen dins de les ofertes i descomptes de La Ruta del TRAM està format per establiments que cuinen amb productes de proximitat, km0, amb el segell oficial de Producte del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat, així com a les diferents plataformes de TRAM i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Per gaudir de l’experiència i dels descomptes, les persones que hi vulguin participar han d’accedir al web, activar la promoció i mostrar-la als establiments perquè els hi apliquin el descompte directament.