post-image

TRAM ha signat avui un conveni de col·laboració amb la Unió Esportiva de Cornellà gràcies al qual es converteix en patrocinador d’INSERCOR, un projecte social de futbol inclusiu que des de fa 5 anys forma part de les seccions del club.

La signatura del conveni s’ha tancat aquest dimarts a les instal·lacions de la Unió Esportiva de Cornellà on el director gerent de TRAM, Joaquim Bestit, i el president del club, Alex Talavera, han signat l’acord. A l’acte també hi havia un grup de jugadors de la secció d’INSERCOR que han ensenyat les instal·lacions esportives a Bestit.

A partir d’ara, gràcies a la col·laboració de TRAM, els tres equips de la secció d’INSERCOR format per 44 persones amb discapacitats físiques i intel·lectual lluiran el logotip de TRAM a la seva equipació. Amb aquest acord, TRAM continua desenvolupant el seu Pla de Responsabilitat Social i es continua alineant amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

La Unió Esportiva Cornellà, fundada l’any 1951, és un club històric del futbol català. Actualment disposa de més d’un miler d’esportistes, en categories masculines i femenines, entre les que es troben els tres equips d’INSERCOR, un projecte social de futbol inclusiu gràcies al qual persones de diferent edats i amb discapacitats físiques i intel·lectuals practiquen esport.