Si no pots visualtizar correctament aquest missatge segueix aquest enllaç
Tram
El butlletí digital trimestral
Juliol 2015
 
EL TRAM, EL TRANSPORT PÚBLIC MÉS BEN VALORAT

Estem d'enhorabona perquè el tramvia torna a rebre la puntuació més alta, un 7,5, de tots els transport públics. Així ho indica la darrera Enquesta de Mobilitat en Dia Feiner (EMEF) realitzada per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). El segueixen FGC, el taxi, el metro i el bus urbà i en primer lloc, la preferència dels usuaris enquestats és, els desplaçaments a peu, amb un 8,4, la bici, la moto i el cotxe

Record de viatgers durant el primer semestre del 2015

El primer semestre de l'any 2015 el TRAM ha assolit el seu rècord de viatgers des de la seva entrada en servei l'any 2004. Concretament, de gener a juny, el tramvia ha transportat 12.799.852 viatgers, 8.604.030 a les línies T1, T2 i T3 de la xarxa Trambaix i 4.195.822 a les línies T4, T5 i T6 de la xarxa Trambesòs.

En aquests 11 anys de servei, més de 237 milions de viatgers han utilitzat el TRAM

 

 
De ruta amb el TRAM

Una platja deserta, un viatge a l'altra punta del món, un creuer pel Mediterrani. Tots tenim ganes de descobrir noves rutes i sovint creiem que necessitem molts diners i molt temps per realitzar-les. Això ja no és necessàriament així gràcies al TRAM i al Consorci de Turisme del Baix Llobregat perquè viatjant en tramvia pots descobrir museus, llocs emblemàtics i alhora gaudir de la gastronomia. A més, tot això amb uns preus molt especials.

Entra i mira l'oferta turística a www.rutadeltram.cat

Un TRAM Perich molt especial

A l'abril va tenir lloc la 17ª edició dels premis Gat Perich i guanyadors i participants van arribar a la seu d'RBA -on es celebrava el lliurament de premis- en un tramvia especial, el TRAMPerich

Els guanyadors d'aquesta edició han estat el dibuixant Willem de la revista Charlie Hebdó i l'humorista el Gran Wyoming que, juntament amb un centenar de persones van arribar a Port Fòrum en golondrina. Des d'allà, van anar a les cotxeres del tramvia de Sant Adrià de Besòs i després van anar en TRAM fins a la seu de RBA. Tot un honor!

 
Dels més petits als més grans

El passat mes de juny TRAM ha participat en dos esdeveniments que ens agraden molt. Per una banda, del 4 al 7 de juny, va tenir lloc la 17a edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya a les Drassanes Reials de Barcelona on hi va haver un estand del TRAM amb informació adreçada als majors de 65 anys, explicant les visites que realitzem a les nostres instal·lacions: el nostre TRAM.

I el juny també participàvem en l'acte de cloenda de les activitats educatives de la guàrdia urbana de Barcelona, a l'esplanada del Fòrum. Un munt de nens i nenes d'educació primària van passar el dia gaudint dels tallers especialment pensats per aquell dia. TRAM va fer un taller d'imants que va ser tot un èxit.

 
GENT TRAM
Estem preparats per resoldre qualsevol incidència

Us presentem l'Albert, tècnic del centre de control de la xarxa Trambaix. Treballa a TRAM des de fa 11 anys, quan va començar a treballar com a conductor. Va treballar-hi durant una mica més d'un any i, en una promoció interna, es va convertir en operador del centre de control.

Reconeix que amb els canvis de torn li costa una mica conciliar la vida laboral i familiar però diu que tot s'arregla amb una bona organització. Li agradaria jubilar-se a TRAM

 

Tram Contacta   |   Subscriu-te   |     |  
Visita el nostre web:
Segueix-nos a