Si no pots visualtizar correctament aquest missatge segueix aquest enllaç
Tram
El butlletí digital trimestral
Abril 2015
 
TU ENS IMPORTES

La seguretat és un objectiu primordial pel TRAM. Per aquest motiu, aquest mes d'abril llancem una campanya que porta per títol "Tu ens importes" en la que pretenem fer reflexionar als viatgers del tramvia i als ciutadans en general sobre la importància de respectar les normes de seguretat.

MODIFICACIONS AL TRAMBESÒS

A partir del 7 d'abril, la parada Central Tèrmica, de les línies T4 i T6 passa a dir-se Port Fòrum. Aquest canvi és degut a una petició que l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs va fer a l'ATM i que aquesta va aprovar en Consell d'Administració.

Record de viatgers el 2014

L'any passat, el tramvia de Barcelona va transportar 24 milions i mig de viatgers, la xifra més alta des de l'entrada en servei del TRAM ara fa 10 anys. Concretament, entre gener i desembre de l'any passat, el TRAM va transportar 24.493.598 viatgers: 16.343.101 al Trambaix i 8.150.497 al Trambesòs i va tornar a ser, un any més, el mode de transport públic més ben valorat, segons les darreres enquestes de l'ATM

 
CONCURS LA TRAMa
Ja tenim relat guanyador de la segona edició del concurs la TRAMa

Es tracta del relat "Les catalanes aventures de Mark Sianitu", iniciat per l'escriptor Martín Piñol i que parla de les aventures d'un extraterrestre que aterra a la plaça de les Glòries de Barcelona. Una divertida història escrita per 10 persones diferents. Felicitats a tots!

Entrant a http://bit.ly/1KUV8pQ podeu llegir el relat sencer

 

Wifi gratuït al TRAM en 5 unitats

Fins a l'octubre, 5 tramvies de les línies T1, T2 i T3 tindran wifi pels seus viatgers gràcies a un acord amb les empreses Intel, Fon i ADmira.Aquest servei de Fon Wifi for Business es va iniciar la setmana en la què es celebrava el Mobile World Congress.

 
SUBSTITUÏM ELS VEHICLES DE COMBUSTIÓ PER VEHICLES ELÈCTRICS

TRAM ha canviat els vehicles de gasoil que els inspectors utilitzen en cas de necessitar desplaçar-se on pugui haver una incidència per vehicles 100% elèctrics i, per tant, sense emissions contaminants. A més, les dues cotxeres - a Sant Joan Despí i a Sant Adrià de Besòs- disposen d'un punt de recàrrega cadascuna on aquests vehicles carreguen les seves bateries.

 
GENT TRAM
TREBALLAR AL TRAM HA RESULTAT UNA BONA APOSTA

És una de les persones que us atén quan truqueu al telèfon 900. També us pot donar informació en persona o retornar-vos un objecte perdut al tramvia si us apropeu fins a l'oficina de Sant Adrià de Besòs. La Núria porta quatre anys treballant a l'Oficina d'Atenció al Client i n'està molt contenta.

Tram Contacta   |   Subscriu-te   |     |  
Visita el nostre web:
Segueix-nos a