Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació

Català

EL TRAMVIA


Presentació

El TRAM és una aposta decidida pel transport públic de qualitat, segur, accessible, modern i respectuós amb el medi ambient. Un mode que no discrimina ningú i que és ambiciós perquè totes les persones que treballen a TRAM s’esforcen cada dia per donar un millor servei.

2000. Adjudicació obres

L’ATM l’adjudica el concurs a Tramvia Metropolità –TRAM

2001. Juny

Inici de les obres

2004. 3 d’abril

Entrada en servei Trambaix (1a fase)

2004. 8 de maig

Entrada en servei del Trambesòs (1a fase)

2008. Juny

Entra en servei la darrera línia del TRAM: T6 del Trambesòs

 • 2000
 • 2001
 • 2004
 • 2004
 • 2008
 • TRAM Barcelona

  El TRAM i el medi ambient

  El TRAM és un mitjà de transport sostenible que ajuda a millorar la qualitat de vida a les nostres ciutats. No genera contaminació ni soroll a la ciutat, ja que funciona amb electricitat i ocupa menys espai públic que altres mitjans de transport.
  A Catalunya, el transport consumeix el 40% del consum total d’energia. El TRAM és un dels mitjans que consumeix menys energia a la ciutat, ja que al anar sobre rails consumeix unes 10 vegades menys que per transportar el mateix pes sobre pneumàtics. A més, els motors dels tramvies generen energia que és aprofitada per altres tramvies quan frenen, aconseguint així que el seu consum sigui molt reduït.

 • tram i la tecnologia

  Innovació tecnológica

  Al TRAM treballem contínuament per millorar l’eficiència i la seguretat i per donar un millor servei. Per això la innovació tecnològica està molt present al nostre dia a dia, desenvolupant contínuament nous projectes que ens ajuden a oferir un servei de qualitat per als nostres viatgers.
  El TRAM ha desenvolupat diversos projectes dintre dels nostres 2 eixos estratègics: la seguretat i l’eficiència energètica i operativa. També participa en projectes d’innovació nacionals i europeus.

 • el tram amb els nens

  TRAMeduca

  Ens preocupem pel futur i per l’educació per això tenim un ventall d’activitats educatives pels centres escolars, des d’educació infantil fins a batxillerat, adaptat per temàtiques i nivells.
  Des del TRAM volem afavorir les actituds responsables per tal de construir una societat més democràtica, cívica i respectuosa amb el medi ambient, valors inherents al transport públic.
  TRAM ofereix a tots els centres educatius que ho sol·licitin la possibilitat de participar en activitats educatives que treballen aquestes temàtiques, de manera presencial o a través dels recursos en línia.

Subscriu-te al NEWSLETTER

Registra’t ara i rep totes les novetats TRAM!