Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació

Català

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA


TRAM, com empresa de transport públic té un triple compromís:

 • amb les persones que formen part de la nostra empresa,
 • amb la societat i 
 • amb el medi ambient.

 

 • nenes al tram

  Compromís intern

  Treballem per integrar polítiques d’igualtat, seguretat i salut laboral entre els nostres treballadors, donant-los la formació necessària i promovent la conciliació laboral i familiar tant com ens és possible.

 • tram a barcelona

  Compromís amb els nostres clients

  Fomentem el diàleg i el civisme entre els nostres clients i entre els escolars de 3 a 15 anys a través d’un programa educatiu elaborat per franges d’edat i temàtiques.
  A TRAM pensem que treballar la mobilitat, el civisme i el medi ambient dins de l’entorn educatiu és molt important i per això volem afavorir les actituds responsables que ajudin a construir una societat més democràtica, cívica i respectuosa amb el medi ambient.

 • treballadors del tram

  Compromís amb el medi ambient

  TRAM respecta el medi ambient i pren consciència de la importància d’implementar polítiques i sistemes sostenibles per això, el departament d’innovació treballa diàriament per gestionar millor els nostres recursos.
  La conciència medi ambiental, la sensibilitat vers la societat del futur i la voluntat d’ajudar en el desenvolupament perdurable fan de TRAM una empresa sostenible i eficient.

 • Banc de Sang

  El setembre del 2012 TRAM va col·laborar per primera vegada amb el Banc de Sang i de Teixits i les dues cotxeres  van acollir dues unitats mòbils del Banc de Sang.

 • Banc dels Aliments

  Durant dos dies -el 30 de novembre i l’1 de desembre i coincidint amb el Gran Recapte- TRAM va donar la recaptació de la venda dels seus bitllets senzills al Banc dels Aliments. Així, TRAM va donar 6.000€ i 350 kg de menjar que els treballadors van recollir a les cotxeres.


Subscriu-te al NEWSLETTER

Registra’t ara i rep totes les novetats TRAM!