Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació

Català

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA


TRAM i la Responsabilitat Social Empresarial

A TRAM tenim el convenciment de què el desenvolupament sostenible és una exigència de la societat actual, per poder satisfer les necessitats del present sense comprometre les de les generacions futures i que aquesta sostenibilitat ha d'integrar no només factors mediambientals, sinó també ètics i socials. Creiem també que la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) és un procés de renovació permanent en el camí cap a un estat d'"equilibri sostenible", un procés d'aprenentatge i de millora continua.

Aquestes conviccions i la nostra obligació de cumplir amb la nostra missió, en el marc dels principis i valors que es recullen al nostre Codi Ètic, ens porta a establir el següent compromís de responsabilitat social empresarial:

"TRAM es compromet a què el cumpliment de les seves obligacions legals, normatives i contractuals i la creació de riquesa vers els seus accionistes, es realitzi en condicions justes per a la societat com a conseqüència de prestar un servei de qualitat, eficient en l'ús de recursos naturals, que minimitzi la generació de residus, tot això proporcionant unes adequades condicions laborals al seu personal i recolzant sectors vulnerables de la societat mitjançant la col·laboració amb organitzacions del tercer sector".

 • nenes al tram

  Compromís intern

  Garantir al nostre personal unes condicions de treball segures i saludables, en igualtat de condicions, oferint-los formació pel seu desenvolupament professional i personal i facilitant la conciliació familiar tant com sigui possible.

  Generar riquesa per retribuir els nostres accionistes, amb una gestió ètica i transparent.

  Promoure relacions mutuament satisfactòries amb els nostres equips y proveïdors, buscant la millor pràctica en el marc d’un comportament socialment responsable i que assumeixi els principals valors inclosos en el nostre Codi Ètic.

 • tram a barcelona

  Compromís amb els nostres clients i usuaris

  Garantir la prestació d’un servei d’acord amb les nostres obligacions i compromisos i evaluar el nostre compliment mitjançant enquestes de satisfacció.

  Facilitar una comunicació fluida per atendre els seus dubtes i reclamacions de forma ràpida i eficaç.

 • treballadors del tram

  Compromís amb la societat

  Garantir que la nostra activitat es desenvolupa sense cap discriminació, donant facilitats a les persones amb majors dificultats de mobilitat.

  Fomentar els beneficis de la mobilitat sostenible i el civisme a través del nostre programa educatiu, perquè creiem que les actituds responsables ajuden a construir una societat més democràtica, cívica i respectuosa amb el mediambient.

  Garantir que compartim amb la societat la riquesa generada gràcies a la nostra activitat mitjançant la realització directa d’accions de caràcter social i de promoció de la cultura, o de patrocini d’iniciatives de tercers en aquests camps.

  Garantir que la nostra activitat és respectuosa amb la qualitat de l’aire i de l’aigua, la biodiversitat i el consum de recursos naturals i que fomenta els principis generals de protecció del mediambient, tant des de la perspectiva local com global.

 • Banc de Sang

  El setembre del 2012 TRAM va col·laborar per primera vegada amb el Banc de Sang i de Teixits i les dues cotxeres  van acollir dues unitats mòbils del Banc de Sang.

 • Banc dels Aliments

  Durant dos dies -el 30 de novembre i l’1 de desembre i coincidint amb el Gran Recapte- TRAM va donar la recaptació de la venda dels seus bitllets senzills al Banc dels Aliments. Així, TRAM va donar 6.000€ i 350 kg de menjar que els treballadors van recollir a les cotxeres.


Subscriu-te al NEWSLETTER

Registra’t ara i rep totes les novetats TRAM!