Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació

Català

QUI SOM?


Compromís i repte

TRAM és una empresa de transport públic que gestiona les dues xarxes actuals de tramvies a la Regió Metropolitana de Barcelona de la manera més eficient. Treballem per oferir el millor servei als nostres viatgers que diàriament utilitzen el tramvia per desplaçar-se de manera ràpida, còmoda i segura.
Fem que les persones gaudeixin mentre les transportem eficientment d’una manera respectuosa amb la societat i el medi ambient.

 • Estructura Empresarial

  esquema societari

  TRAM és un grup promotor participat per un seguit d’empreses del sector de l’obra civil, de la construcció de material mòbil i sistemes d’operadors de transport i gestió d’infraestructures. Actualment, és l’adjudicatari de les xarxes de Trambaix i Trambesòs de la Regió Metropolitana de Barcelona, concessions de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). La representació accionarial de cadascuna de les empreses de TRAM és lleugerament diferent per a Trambaix i Trambesòs, tot i que les diferències en termes percentuals són mínimes.

   

   

   

   

   

 •  

   

Resum anual

El 2017 ha estat un any ple de dades positives i estem orgullosos de resumir-les en aquestes pàgines.

Subscriu-te al NEWSLETTER

Registra’t ara i rep totes les novetats TRAM!