Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació

Català

DETALL NOTICIES


01/04/2015
Us presentem l’Hector, tècnic de manteniment de TRAM

 

 

Per què, després de 26 anys treballant a ETRA, decideixes venir al TRAM?

A la meva anterior feina vaig començar com a aprenent, gairebé amb un tornavís, i he passat per diferents llocs. Després de tants anys i a la meva edat, 43 anys, o canviava ara o em veia fent el mateix sempre. A més, jo tenia tractes diaris amb TRAM i sabia com funcionava, sabia que era una bona empresa. Era l’oportunitat d’un canvi a millor

I, tot i que portes poc temps, què tal el canvi?

De moment molt be. Estic content. Encara m’estic posant al dia dels procediments propis de l’empresa, però be. La feina m’agrada i està molt relacionada amb els meus coneixements i també estic molt content dels companys. A molts ja els coneixia, o sigui que jugo una mica amb avantatge.

Explica’ns en què consisteix la teva feina

Porto la gestió del manteniment de semàfors i videovigilància. El tècnic de manteniment de TRAM s’encarrega de gestionar les incidències diàries amb les empreses subcontractades que intervenen en el manteniment del tramvia. Soc l’enllaç amb aquestes empreses.

Què creus que pot aportar la teva experiència laboral al TRAM?

Crec que aquí els meus coneixements de semàfors poden ajudar a solucionar els problemes i a fer que les coses funcionin una mica millor.

Quin repte més tens ara mateix a la feina?

A Trambaix hi ha algunes balises, d’alguns tramvies i d’algunes cruïlles, que fallen. Això fa que de vegades els tramvies no siguin detectats i, per tant, el semàfor no li dóna pas.

Què esteu fent des de manteniment?

Estem estudiant juntament amb Alstom què passa amb les balises d’alguns tramvies. Estem recopilant informació, estem fent medicions de laboratori i a camp, ens reunirem amb l’empresa fabricant de les balises i també estem parlant amb ETRA, que està revisant els reguladors. Hi estem a sobre.

Content?

Sí. Molt. La feina m’agrada i treballar al TRAM és una bona oportunitat i un repte alhora. A més, tinc un horari flexible que em permet conciliar la feina amb la família

 


Tornar
Subscriu-te al NEWSLETTER

Registra’t ara i rep totes les novetats TRAM!