Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació

Català

DETALL NOTICIES


16/05/2016
Tu ens importes, nova edició de la campanya de civisme i seguretat

La campanya “Tu ens importes” es va presentar el 12 d’abril a la parada de Francesc Macià on la companyia Kulbik Dance va realitzar una actuació d’street dance en directe escenificant els cinc punts sobre els que gira la campanya. Aquests punts són la necessitat d’agafar-se a les barres de seguretat si es viatja dempeus; de cedir els seients reservats a les persones que els necessitin; d’usar les portes dobles; de validar el bitllet en entrar al tramvia, i de no distreure’s amb el mòbil quan es creuen les vies.

La campanya s’ha difós a través de vídeos a les pantalles interiors dels tramvies, amb imatges als salvapantalles de les màquines de venda de bitllets de les parades, als canals digitals del TRAM, en cartells a les parades i de falques de ràdio a les principals emissores de Catalunya. També hi ha hagut educadors socials fent d’agents cívics i explicant la campanya.

Els conductors del tramvia i els propis sistemes de seguretat eviten molts accidents però segueix sent necessària la col•laboració dels usuaris: una bona actitud cívica és la millor prevenció. La majoria d’accidents es produeixen per distracció dels vianants o per imprudències dels conductors de vehicles privats.

Amb “Tu ens importes” es busca fer reflexionar sobre la necessitat de mantenir un comportament cívic i solidari, tant als combois com a les parades, tot seguint la línia del compromís en la millora constant del servei.

Més informació a www.tram.cat/tuensimportes

 


Tornar
Subscriu-te al NEWSLETTER

Registra’t ara i rep totes les novetats TRAM!