Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació

Català

DETALL NOTICIES


16/05/2016
Torna la campanya "Vull parlar amb la persona responsable"

El dia 18 de maig els directors del TRAM – des del director general fins a diferents directors de departament- estaran a la parada de Glòries i de Francesc Macià per parlar amb els usuaris. Totes les persones que ho desitgin podran plantejar els seus dubtes, suggeriments o queixes als directors de l’empresa.

Després d’edicions anteriors, aquest any es consolida l’acció com a un referent dins del sector del transport públic i TRAM, d’aquesta manera, segueix donant molta importància a les queixes i suggeriments dels seus clients per tal de millorar el servei amb la participació d’aquests.

El 2013 168 usuaris van parlar amb els responsables de Trambesòs i 208 a Trambaix. El 52,28% de les peticions van ser sobre: la freqüènca (14,32%), el recorregut i el sistema integrat (13,67%), la seguretat i l’ampliació del personal (12,15%) i el títols, màquines expenedores i validadores (12,15%).

El 2014, per la seva banda, es van entrevistar 221 viatgers amb els responsables a Trambesòs i 173 a Trambaix. El 51,3% de les peticions giraven entorn: la freqüència (18,2%), el recorregut, horari i sistema integrat (15%), els títols, màquines expenedores i validadores (10,3%) i la seguretat i l’ampliació del personal (7,9%).

 


Tornar
Subscriu-te al NEWSLETTER

Registra’t ara i rep totes les novetats TRAM!