Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació

Català

DETALL NOTICIES


16/05/2016
Els tramvies de Barcelona tenen molts accidents?

 

 

El 2015 les dues xarxes de tramvies de Barcelona van tenir un total de 47 accidents, 26 a les línies del Trambaix i 21 a les línies del Trambesòs. Aquestes xifres, són molt elevades?

En primer lloc, aquests 47 accidents inclouen tot tipus d’incident, des de l’accident amb ferits greus fins a accidents sense conseqüències. D’altra banda, els tramvies de Barcelona recorren cada any un total de 2,57 milions de quilòmetres. Són doncs moltíssims quilòmetres. Si dividim el número total d’accidents de l’any 2015 (47 accidents) per la xifra de quilòmetres/any el resultat és que cada any el TRAM te 18 accidents per milió de quilòmetres l’any 2015.

Són ratios molt baixos d’accidents, molt més baixos que els dels turismes, motocicletes i altres modes de transport públic que circulen per superfície. A més, estudis de la UITP, que analitzen diferents xarxes de tramvies de tot el món i de característiques similars a les de Barcelona, conclouen que la mitjana d’accidents per milió de quilòmetres/any se situa al voltant dels 25 accidents per milió de quilòmetres / any, per sobre dels 18 dels tramvies de Barcelona.

 


Tornar
Subscriu-te al NEWSLETTER

Registra’t ara i rep totes les novetats TRAM!