Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació

Català

DETALL NOTICIES


16/05/2016
El tramvia aconsegueix el segell de qualitat per les activitats educatives

 

TRAMeduca, el programa educatiu del TRAM ha aconseguit fa poques setmanes, el segell de qualitat de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona. El segell forma part d’un projecte impulsat per l’ICE i el Consell de Coordinació Pedagògica de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest projecte es va iniciar el febrer de 2015, com a conseqüència del conveni signat entre l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB) i l’ICE de la Universitat de Barcelona, amb l’objectiu d’analitzar les bones pràctiques existents, oferir elements de millora i, en definitiva, contribuir a optimitzar l’oferta educativa a Barcelona.

L’informe final del procés d’acreditació, elaborat per l’IMEB, destaca l’interès, la dedicació i la professionalitat amb què es treballa des del Servei Educatiu TRAMeduca. El mateix informe destaca la qualitat de l’oferta educativa que es realitza des del tramvia, així com la concreció pedagògica per a les escoles, instituts i cicles formatius.

Des del TRAM s’impulsen diferents programes per treballar la mobilitat, el civisme i el medi ambient dins l’entorn escolar, ja que els estudiants representen una part considerable dels clients del transport públic, i amb l’objectiu d’afavorir les actituds responsables i construir una societat més democràtica, cívica i respectuosa amb el medi ambient.

Amb aquests motius, el TRAM ofereix a tots els centres educatius que ho sol•liciten la possibilitat de participar en activitats educatives que treballen aquestes temàtiques a través del Servei Educatiu TRAMeduca, de manera presencial o a través dels recursos en línia, amb activitats per a escolars i també per a gent gran.

Els continguts de programa TRAMeduca s’emmarquen dins de la mobilitat, el civisme, la seguretat i la sostenibilitat; fent una especial èmfasi en les actituds en el desplaçament en tramvia. Les activitats educatives es van iniciar el curs 2007-2008 i, des de llavors, el número de visites i alumnes que han passat pel programa ha anat augmentant.

 


Tornar
Subscriu-te al NEWSLETTER

Registra’t ara i rep totes les novetats TRAM!