Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació

Català

ENTREVISTES


NÚRIA PAIRÉS · Oficina d’Atenció al Client

Què tal es treballa en un departament on tot són dones?

Hi estic molt be. Som un equip molt ben avingut. No hi ha cap tipus de mala maror, al contrari. Ens ajudem molt i ens portem molt be. A nivell d’equip és l’empresa en la que em trobo més a gust de totes en les que he treballat.

Des de quan treballes al TRAM?

Treballo al TRAM des de l’octubre del 2010. Vaig estar treballant a Mercabarna des dels 14 anys com a escribent –auxiliar administratiu- Hi vaig estar fins els 30 anys, amb un horari força ampli. Quan vaig fer 30 anys vaig decidir que no volia fer allò tota la vida i me’n vaig anar. Tot i que tenia un bon sou i una feina segura.

I què va passar?

Vaig marxar a una constructora d’administrativa. Hi vaig estar durant 4 anys. Em vaig obrir una mica més al món laboral però a principi del 2010 em vaig quedar a l’atur.

Com vas entrar a treballar al TRAM?

Em vaig assabentar que buscaven una administrativa per mitja jornada, per cobrir una baixa maternal, i vaig entrar. Amb el temps, vaig acabar treballant la jornada complerta. Per aquest motiu, considero que vaig fer una molt bona aposta.

 En què consisteix la teva feina?

En el nostre departament fem de tot. Atenció presencial, solució d’incidències, objectes perduts, donar informació, bescanvis ... Ajudem a solucionar els problemes i dubtes dels usuaris del tramvia. Les noies d’OIC hem de conèixer molt be la xarxa del TRAM i hem de ser ràpides i saber reaccionar perquè de vegades hi ha consultes complicades.

Què es deixa la gent al tramvia?

Uf! de tot. Bosses amb roba, claus angleses, documentació, la bossa amb el moneder.... els objectes més curiosos.

Una vegada va venir un senyor que havia perdut una placa de ferro allargada i el varem recuperar. Em va explicar que servia per fer el sostre de la marquesina d’una parada. Feia maquetes i estava fent la maqueta d’una parada nostra!

Ets usuària del TRAM?

Si, per una parada però si. L’agafo cada dia a  Estació Sant Adrià perquè hi arribo en tren i em baixo a la següent, a Central Tèrmica del Besòs, bé, ara es diu Port Fòrum, on hi ha les oficines.

M’agrada molt el tramvia, tan de bo passés pel centre de la ciutat!

Pots conciliar vida familiar amb feina?

Si. Tinc horari d’oficina i quan surto passo la tarda amb el meu fill

 Tornar
Subscriu-te al NEWSLETTER

Registra’t ara i rep totes les novetats TRAM!